Bir yeni yarışma daha ve karda patili dostum fotoğraf yarışması katılım koşulları nı inceleyelim..

2017 yılının ilk fotoğraf yarışmasını başlattık. İnstagram @petbutik35 hesabımız üzerinden başlattığımız yarışmamıza katılmak için neler yapmalıyız?

  • Yarışmaya nasıl katılırım?
  • Kış temalı fotoğraf yarışmamıza katılmak için, kendi instagram hesabınızdan paylaştığınız fotoğrafınızı #petbutik35 etiketi ile paylaşmanız gerekmektedir.
  • Paylaşmış olduğunuz fotoğraf, PetButik35 instagram hesabında repost edildikten sonra yarışmamıza katılmış oluyorsunuz.
  • Yarışmamızın kazananı, evcil hayvanının beden ölçülerine uygun sürpriz bir kıyafet kazanacaktır.
  • Fotoğraf yarışmamız, kedi, köpek ve tavşanları kapsamaktadır. Jürinin uygun bulmadığı fotoğraflar yarışmaya dahil edilmez.
  • Yarışma, 10.01.2017 ‘de başlayıp 15.01.2017 tarihinde, saat 23.59’da sona erecektir.
  • Yarışmaya katılırken instagram hesabınızın ‘gizli’ olmamasına dikkat ediniz.
  • DM den gönderilen fotoğraflar yarışmamıza alınmaz.
  • Kar temalı fotoğraf yarışmamıza katılım göstermek için fotoğrafınızın yarışma tarihleri içerisinde paylaşılmış olması gerekmektedir.
  • Eski tarihlerde paylaşılmış olan fotoğrafların açıklama kısmına #petbutik35 etiketi eklense bile o fotoğraflar yarışmaya katılım hakkı kazanamaz.
  • Kedi, köpek ve tavşanlarınız ile katılacağınız fotoğraf yarışmamızın kazanan şanslı patilisi, PetButik35 özel jürisi tarafından belirlenecektir.
  • PetButik35 özel jürisi, web sitesi yöneticimiz, instagram hesabı sosyal medya yöneticimiz ve markamızın reklam ajansı editörüdür.
  • Yarışmamıza katılım gösteren tüm patili dostlarımız, fotoğraflarının bizim instagram hesabımızda repost edilmesini kabul etmiştir.
  • Yarışmada ödül alan yarışmacımızın fotoğrafları, web sitemizde paylaşılacaktır.
  • Petbutik35 kış temalı fotoğraf yarışmamıza katılım gösteren tüm yarışmacılar, burada yazan şartları okumuş ve onaylamış olarak kabul edilecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir